Tafeltennisvereniging Actief vierde afgelopen zaterdag haar 75-jarig bestaan. Het was een geweldige happening. Sporthal Groote Veen was afgeladen vol. Rond het feest waren tal van activiteiten.

Het jubileumfeest werd geopend door wethouder Miguel Ririhena, die een cheque van 180 euro gaf aan de vereniging. Ririhena sprak vol lof over TTV Actief: ‘Deze club is onderdeel van het dorp. Het is een sociaal en sportief platform voor jong en oud.’ Er waren diverse activiteiten. Zo was er een show van MJ Events, die ook leerzaam was door het tonen van effecten bij tafeltennissen. Spectaculair was de demonstratie van een eredivisiespeler tegen jeugdspeler Ivo Wilschut, in een heuse arena. Leuk was ook de partij tussen het jongste lid en de oudste senior. Verder was er een tafeltennis speeltuin clinic, waar veel gebruik van werd gemaakt. Uiteraard werd teruggekeken in de historie, maar ook het heden aan de hand van beelden belicht. Als klap op de vuurpijl werden nieuwe sponsoren gepresenteerd, evenals een nieuw tenue en nieuwe vlag.