Zondag 23 oktober alweer de derde speelronde voor de competitie handballers. En wederom goede, maar ook minder goede resultaten voor onze handballers met veel wedstrijden tegen teams van Jahn II uit Stadskanaal.

De D jeugd van Actief trad aan tegen de D jeugd van Jahn II en onze toppers wisten verdiend met 11-6 te winnen. Ook de dames B traden aan tegen de dames B van Jahn II en ook hier trokken onze toppers aan het langste eind door met 22-4 te winnen. De dames A jeugd reisden af naar het Friese Stiens en troffen daar de A dames van F.H.C. Sinds lange tijd wisten zij eindelijk eens een keer niet te winnen. Goed verloren met 21-9.
De Heren Senioren speelden in sporthal Lewenborg in Groningen hun thuiswedstrijd tegen de 1e Heren Senioren selectie van Jahn II uit Stadskanaal. Qua leeftijd en ervaring komen onze jongens nog wel tekort, maar ook deze wedstrijd liet veel positieve aanknopingspunten zien. Vooral de keepers van Jahn II bleken nog in de weg te staan. Na deze verliesbeurt met 12-34 weten we 1 ding zeker: die eerste overwinning gaat er komen.

Ook onze Dames Senioren traden aan tegen de Dames Senioren van Jahn II. De dames speelden een zwaarbevochten wedstrijd. Hoewel Actief in de eerste 10 minuten een goede start maakte, kwamen de dames na een gelijk treffer niet meer op voorsprong. Actief schoot te kort, ondanks de vele goals van Melinde Meinen en de gestopte penalty van Myrthe Wolbers.