Op dinsdag 1 november is de Ronde van Tynaarlo, een netwerk- en inspiratiebijeenkomst. ZZP-ers, ondernemers, verenigingen, netwerkers, kunstenaars en organisaties zijn van harte welkom. De bijeenkomst wordt gehouden bij Scouting Zuidlaren. 

De avond staat in het teken van verbinding. Hoe kunnen we ons netwerk nog meer aanhalen en de samenwerking opzoeken? Hoe weten we elkaar nog beter te vinden en ideeën uit te wisselen? Daarnaast is er die avond een voorlichting over het Prins Bernard Cultuurfonds. Wellicht kom je in aanmerking voor een financiële bijdrage via dit fonds, zodat jouw culturele project tot leven komt. Laat je informeren, ontmoet nieuwe mensen en wie weet ontstaat er een nieuwe samenwerking.

Inloop: 19.00 uur. Aanvang: 19.10 uur. Locatie: Scouting Zuidlaren De Rangers, Hanekamp 1 in Zuidlaren. Informatie: cultuurkeet@tynaarlo.nl.