De sportkantine is vaak de plek waar je samen met teamgenoten een sportieve overwinning viert of napraat met clubleden onder het genot van drankje. Hartstikke gezellig! Maar neem geen onnodig risico als je nog moet (auto)rijden of fietsen. Je sportkantine speelt hierin een grote rol. Worden er bijvoorbeeld alcoholvrije drankjes aangeboden? Herinneren jullie elkaar eraan om een Bob te regelen?

Denk jij nu: dit is in onze sportkantine supergoed geregeld! Geef jouw sportkantine dan op als meest Bob-vriendelijke sportkantine van Drenthe! Wie weet bezoekt het mobiele Bob-café dan binnenkort jouw sportkantine en krijgt jullie sportkantine de titel: Meest Bob-vriendelijke sportkantine van Drenthe! Weer een extra reden voor een feestje.

Met deze actie willen gemeenten en provincie Drenthe sportverenigingen motiveren om bewust om te gaan met alcoholgebruik in de kantine. Bijvoorbeeld door het gesprek aan te gaan met kantinemedewerkers en met leden. Als sportkantine kan je er nu leuke prijzen mee winnen. Zo krijg je als winnaar een bezoek van het mobiele Bob-café en ontvang je een Bob-bokaal.

 

Kijk voor meer informatie en aanmelding op https://vvn.nl/meest-bob-vriendelijke-sportkantine-