Morgen (zaterdag 17 september) kan iedereen tussen 14.00 en 17.00 uur een kijkje komen nemen bij het Cultuurhuis in Paterswolde. Jong en oud kan deze middag het cultuuraanbod in Eelde-Paterswolde ontdekken.

Er is gelegenheid om je dorpsgenoten te ontmoeten en met hen in gesprek gaan. Inwoners van verschillende culturen zorgen voor lekkere hapjes. Je kunt een rondleiding door het gebouw krijgen en een film over de verbouwing bekijken. Ook worden er leuke activiteiten voor kinderen en jongeren georganiseerd.

De open dag wordt georganiseerd door de partners van het Cultuurhuis: Historische Vereniging Ol Eel, Muziekvereniging Nieuw Leven Eelde- Paterswolde, Bibliotheek Eelde en Neie Naober. Zij organiseren die middag zelf ook leuke activiteiten. Het cultuurhuis is gevestigd aan de Schoollaan 16.