Het bestuur van het Eelder Bloemencorso heeft de zesde en zeven de trekking verricht van de grote Corsoloterij. In Herberg van Hilbrantsz waren vrijdagavond de twintig winnaars- die allen telefonisch op de hoogte werden gesteld- in afwachting van hun gewonnen prijzen. De deelnemers kregen eerst een kopje koffie. Nadat voorzitter Jacqueline Haijkens, samen met Marjan Pinkster de stuk voor stuk aantrekkelijke prijzen verdeelde, werden de gelukkigen op de gevoelige plaat gezet.

De winnaars: Ben Timmer, Eelde; P. Wit, Paterswolde; W.M. Hoekstra, Groningen; E. Wietzes, Eelde; H.j. Sinkgraven, Paterswolde;  P.A. Huisman; T. Rozeveld, Eelde; P.A. Gjaltema, Eelde; A. Meijering, Eelde; W.E. Bousema, Paterswolde; J. de Hoog, Eelde; H. Balkema, Yde; T. Beck, Groningen; L. Schoffelmeijer, Eelde; A.N. Jager, Kantens; L. Minheere, Eelde; A. Hummel, Eelde; J. Arends, Garmerwolde; M. Wilkens, Eelde; S. de Lange, Eelde.