Op Koningsdag (morgen!) is niet alleen ’s morgens van alles te beleven, ook de middag is gevuld. Dan presenteert Vereniging voor Volksvermaken een Bingo Fietstocht.

De start is tussen 13.30 uur en 15.00 uur bij café Boelens. Er is een route uitgezet van 23,5 kilometer door de mooie omgeving. Naast fietsen kunnen mensen meedoen aan bingo. Men krijgt een bingokaart mee. Onderweg moet je nummers, die op borden staan, doorkruisen die op de kaart staan. Eerder hield VVV een puzzeltocht, dit is eenvoudiger, maar even wat anders, is de achterliggende gedachte. Halverwege is er een koffiestop in Onnen. Bij terugkomst in Boelens wordt om 17.00 uur het laatste bingorondje gedraaid met de bekende balletjes. Er zijn drie prijzen te winnen. Bij gelijke stand is er het Heygrafft-spel. Dat is een nieuw spel van Volksvermaken. Het heeft te maken met ene keu en een bal…..