Seggers badkamers bestaat tien jaar en dat wordt gevierd met Open Dagen op vrijdag 8 en zaterdag 9 april.

Het bedrijf is begonnen aan de Mercuriusweg en is door de jaren flink gegroeid. Seggers Badkamer kenmerkt zich door een klein team. Het is een echt familiebedrijf. Dochter Rianne en zoon Marco zitten inmiddels ook in de zaak.  Johan en Janet zijn met één medewerker begonnen, tegenwoordig bestaat het team uit zeven. ‘We zoeken nog een extra badkamermonteur , om mee te groeien met het bedrijf.’
De Open Dagen zijn vooral bedoeld om inspiratie op te doen. Krijg een idee in de nieuwe showroom en ontdek de nieuwe trends. Tijdens deze dagen zullen er diverse leveranciers aanwezig zijn om al je vragen op het gebied van sanitair te beantwoorden.

De Open Dagen zijn op vrijdag 8 april van 14.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag 9 april van 10.00 tot 16.00 uur.