Na een rustperiode van bijna twee jaar is er eindelijk weer goed nieuws en kunnen de vertrouwde beurzen in Ons Dorpshuis weer doorgang vinden. De Kinderkledingbeurs is op vrijdag 11 maart van 15.00 tot 19.00 uur en de Dameskledingbeurs op vrijdag 25 maart van 13.00 tot 20.00 uur, uiteraard met in achtneming van de dan geldende corona maatregelen.

Ondertussen is er een wisseling geweest van stichting Trias, waar jarenlang voor gewerkt is, naar de nieuwe organisatie Neie Naober. Op hun website (neienaober.nl) is alle informatie ook te vinden. Tevens is vanwege deze perikelen de werkwijze iets veranderd: de kleding dient door de inbrengers van tevoren zelf thuis geprijsd te worden. Dat heeft ook zo z’n voordeel, want als je de kleding komt brengen is het een kwestie van afgeven en is er dus geen lange wachtrij meer. Ieder nadeel heeft zo ook weer zijn voordeel. Tweedehands kleding is helemaal hip, je bent duurzaam bezig en dat spreekt veel mensen aan. Kansjes voor tweedehandsjes onder het motto: ‘Trek iets positiefs aan, dat staat altijd goed!’

Om kleding in te brengen kun je een klantnummer aanvragen door een mail  te sturen naar: kledingbeurspaterswolde@gmail.com. Je ontvangt dan een klantnummer, instructie en een inbrenglijst. De inbreng is wel beperkt en er worden maximaal 150 nummers verstrekt, dus vol is vol.