Vishandel Dennis Woltjer bestaat 15 jaar en dat gaat niet ongemerkt voorbij. Integendeel. Op de standplaats in Yde werd de visboer afgelopen vrijdagmorgen getrakteerd op muziek. Het was een spontane actie van de 95-jarige (!) Vegter van Slooten.

‘Ik wist van niks ‘, laat Dennis Woltjer weten, wanneer om elf uur de bijzondere orgel van Van Slooten klinkt. En ook nog eens het bekende verjaardagslied. Hij is overdonderd, evenals zijn medewerkers. Van Slooten, die voor het vervoer van het orgel op wielen geholpen werd door Eeldenaar Kees Dreves ( ‘ik vind het orgel geweldig ‘), laat niet alleen muzikaal van zich horen. De Ydenaar overhandigt een speciale verjaardagskaart aan Dennis en daarnaast heeft hij een kaartje aan het orgel bevestigd waarbij het goede doel ‘Het Vergeten Kind’ wordt aangeprezen (een deel van de omzet van de visverkoop gaat naar de stichting). De totaal verraste Dennis Woltjer:  ‘dit vergeet ik mijn leven niet meer. ‘