Na het kampioenschap in de zomer is Actief JO11-2 ook kampioen geworden in de wintercup. Helaas kon de titel niet gevierd worden vanwege de huidige coronamaatregelen en mochten er geen toeschouwers bij zijn.

Het leek wel op de laatste racedag tussen Max Verstappen tegen Lewis Hamilton. Zo spannend was ook de laatste speeldag afgelopen weekend van JO11-2 van VV Actief. Ze moesten thuis de koploper ST Rolder Boys JO11-1 verslaan om de titel binnen te halen. Tot de pauze was ST Rolderboys de betere ploeg en gingen ze met 2-2 de rust in. Zo fris als het weer was, zo fris kwamen de jongens ook weer het veld op. De tweede helft stond nog voor de boeg. “Er is nog een kans om te winnen!”, galmde het over het veld. En die boodschap werd gehoord. Vanaf het fluitsignaal voor de tweede helft speelden de jongens in het rood-wit een daverende wedstrijd. De gasten kregen nog een paar kansen, maar kregen de bal niet meer in het net. VV Actief daarentegen was op stoom. In de resterende 25 minuten werd nog drie keer gescoord. De eindstand 5-2 was dan ook dik verdiend, het winterkampioenschap is behaald.

Foto-onderschrift: Op de foto vlnr: Juliën, Nathan, Sune, Jesse, Matei, Arvid, Lucas, Hugo, Bas (niet op de foto: Sepp). Coaches: Boud en Dave.