Afgelopen jaar is Corsovereniging Duinstraat begonnen met het wekelijks inzamelen op de zaterdag van oud papier op de parkeerplaats van het zwembad Lemferdinge. Inmiddels zijn veel van de papier-brengers vaste ‘klanten’ geworden maar ook melden zich elke week weer nieuwe ‘klanten’ die oud papier en oud ijzer komen brengen.

Elke zaterdagochtend is hulp aanwezig om te helpen met het netjes in de container plaatsen van het oud papier en om een praatje te maken. Een gezellige boel dus en voor een goed doel!  Aangezien de komende zaterdagen uitvallen wegens de feestdagen zal de container extra geopend zijn op donderdag 30 december van 09.00 – 16.00 uur.  Tot 12.00 uur is hulp aanwezig en ook ontvangt men dan een Oliebollen-bon voor gratis oliebollen, af te halen bij de Oliebollenkraam The Sweet Taste bij de Albert Heijn in Paterswolde.