Komend zomerseizoen (april tot en met oktober 2022) wordt er naar zes verschillende bestemmingen gevlogen vanaf Groningen Airport Eelde. De vluchten en/of pakketreizen worden aangeboden door reisorganisaties Corendon, TUI en Sunair.

Corendon heeft bevestigd in het zomerseizoen van 2022 naar de bestemmingen Bodrum en Antalya (Turkije), Kreta (Griekenland) en Mallorca (Spanje) te vliegen. Mallorca is nieuw in het aanbod van Corendon vanaf Eelde. Ook TUI vliegt komende zomer wederom wekelijks naar het Spaanse eiland Mallorca en blijft gedurende het gehele jaar twee keer per week Gran Canaria aanbieden. Reisorganisatie Sunair heeft bevestigd dat de vluchten naar het populaire Guernsey (Kanaaleilanden) vanaf april wederom worden uitgevoerd vanaf de Eelder luchthaven.
Er zijn tevens een aantal bestemmingen terug in het zomerschema die door de beperkende maatregelen rondom Covid19 een periode niet werden aangeboden, zoals Bodrum, Antalya en Guernsey. Liefhebbers van een vakantie kunnen beter niet al te lang meer wachten met boeken, omdat de  stoelcapaciteit nog beperkter is dan vóór corona. Pakketreizen en/of losse vluchten zijn boekbaar via de reisorganisatie, het reisbureau of via groningenairport.nl.