In verband met de nieuwe coronamaatregelen werken de medewerkers van Vrijwilligerswerk Tynaarlo zoveel mogelijk vanuit huis. Dat betekent dat er op donderdagochtend in principe niemand op kantoor is en je dus niet zonder afspraak binnen kan lopen. We blijven wel gewoon via telefoon en mail bereikbaar voor vragen! Indien gewenst wordt een afspraak gemaakt.

Vrijwilligerswerk Tynaarlo ondersteunt vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in de gemeente Tynaarlo. Wij brengen beide partijen met elkaar in contact door middel van de digitale Vrijwilligers Vacaturebank. Men kan voor alle vragen met betrekking tot vrijwilligerswerk kosteloos bij ons terecht. Op de digitale vrijwilligersvacaturebank vind je minstens 150 vrijwilligersvacatures bij allerlei verschillende organisaties in de gemeente Tynaarlo. Misschien staat er ook een leuke vacature voor je bij! Verder vind je op de website het laatste (lokale en landelijke) nieuws en informatie over vrijwilligerswerk.
Men kan Vrijwilligerswerk Tynaarlo op de donderdagen tussen 9.00 en 12.00 uur bereiken op: 06 – 12 68 13 40. Ook kan men altijd een mail sturen naar: vip@neienaober.nl. U krijgt zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Op donderdag 30 december zijn we helemaal gesloten. Meer informatie: www.vrijwilligerswerktynaarlo.nl