Interzorg Kornoeljehof in Vries bestaat 65 jaar. De officiële jubileumdag was afgelopen woensdag. De hele week waren er leuke activiteiten voor cliënten, vrijwilligers en medewerkers. De festiviteiten worden morgen (vrijdag) afgesloten.

Maandag opende zorgmanager Mathilde Mulder de feestweek met de onthulling van een replica van het kunstwerk dat alle zorginstellingen kregen: ‘De helden van de Zorg’.  Dit deed zij samen met een cliënt, die aangaf blij te zijn met de zorg en dat de maaltijden en de was nu goed verlopen. Hierna was het woord aan burgemeester Marcel Thijsen. Hij gaf aan blij te zijn met een zorgcentrum als Kornoeljehof in de gemeente en maakte tevens een diepe buiging voor het personeel. Naast de officiële handelingen waren er tal van activiteiten, georganiseerd door de activiteitencommissie. Zo was er een muziekbingo, een spelmiddag, stamppotbuffet en bracht Harmonie Vries een serenade. Verder waren er optredens van diverse bekende en minder bekende artiesten. Kornoeljehof is 65 jaar geleden opgericht omdat er behoefte was aan onderdak voor ouderen. Sindsdien zijn er veel ontwikkelingen geweest. Ondanks de pensioengerechtigde leeftijd gaat Kornoeljehof gewoon door.

Foto: Interzorg Kornoeljehof