Bijna honderd kinderen hebben afgelopen zaterdag hun zwemdiploma behaald in de Molenduinbad in Norg. Onder toeziend oog van de beoordelingscommissie, bestaand uit Tamara Lubbers, Geert Nijboer en Gerda Zewuster, toonden de leerlingen hun vaardigheden die ruimschoots voldoende waren voor een mooi diploma.

Voor het A diploma zijn geslaagd:

Elke Been, Robin De Boer, Ties Bolt, Rowena Vayén Boonstra, Maud Bousema, Nino Brand, Floor Broekhuizen, Milla Ter Brugge, Philipa Dekker, Lisa Jasmijn Delhaas, Sion Elsinga, Thijs Gerding, Vera Feline Kaper, Zoë Lohuis, Liam Luurtsema, Phileine Medema, Celène Nguyen, Sele van Niel, Ruben Nijkamp, Tess Pastoor, Noud Jim Pruim, Sara Reyntjes, Emmie Rodenboog, Noor Schepers, Luuk Timmer, Milou Tolner, Kristel van Turennout, Marit Veldhuizen, Silde van der Velde, Tygo Veldkamp, Evelien Visser, Saare Livia Vogel, Bram Warners , Lennart Nils Welink en Arne Wessels.

Voor het B diploma zijn geslaagd:

Aelynn Bazuin, Finn Biemolt, Sem Bolhuis, Maas Boomgaardt, Dorian Boswijk – Erenstein, Stan Van de Brake, Fleur Drenthen, Sara Van Duinen, Julia Heizenberg, Maud Hesselink, Anna Vera Hofsteenge, Jens Van Kleinwee, Julia Klok, Thom Kremer, David Lebesque, Lotte van der Luit, Sophie Mulder, Vincent Nijenhuis, Lieke Noppert, Lise Numan, Lotte Paauw, Yannick Phielix, Bas Postema, Melle Reyntjes, Nadé Siepel, Anne-Lotte Sikkema, Fenna Slingerland, Moon Stam, Fenna Steenbergen, Luuk Strating, Keijen Tieleman, Sara Timmerman, Hidde Veenstra, Vera Veenstra, Jade Elisabeth Vermeulen, Cathlien Wachman, Sofieke Wimmenhove, Roan Wind en Isa Zuidema.

Voor het C diploma zijn geslaagd:

Steijn Alexander Bargmann, Esmee Bekkema, Lyam Boek, Quinn Boek, Luuk Docter, Reyco van Engen, Mattijs De Goede, Hala Hasan, Daphne IJbema, Fleur Inberg, Leon Kluivingh, Inez Kortmann, Bram Kosters, Tamara Suzanne Kruizinga, Famke Langen, Sophie van Maaren  , Fay Meijer, Tijn Mulder, Stef Mulder, Jan Mulder, Sem Roelevink, Bran Sala, Lovina Silvius, Eelke van der Vegt en Linde Vliegenthart.