Symphonie in Eelde wordt in het weekend van 25 en 26 september, na een lange periode van verbouwen, feestelijk heropend. 

Op zaterdag 25 september wordt de oude hoofdingang door bewoners en cliënten afgesloten en de nieuwe hoofdingang geopend. Voor het openen van de nieuwe hoofdingang wordt op burendag op ludieke wijze een ronde gemaakt door de buurt. Zorggroep Drenthe roept dan ook iedereen op om te komen zwaaien naar bewoners en cliënten van Symphonie.

Zwaaien – Route en tijdstip

Op zaterdag 25 september vanaf 11.40 uur tot plusminus 12.20 uur maken bewoners en cliënten op ludieke wijze de volgende ronde: start bij de (oude) hoofdingang aan de Hooiweg om ongeveer 11.40 uur. De route gaat vervolgens linksaf de Hooiweg op en slaat bij de Händelweg linksaf. Op de kruising met de Mozartweg gaat de stoet links de Mozartweg op waar de passagiers aan het einde weer uitstappen.