Een nieuwe lijst en een nieuwe koers! Zeg maar gerust Gemeente Belangen Tynaarlo 2.0. De komende maanden gaat het roer volledig om bij de partij die al 75 jaar bestaat. Richard Aeilkema, die ondanks aankondigde zijn werk als hoofdredacteur neer te leggen om zich te richten op de gemeente politiek van Tynaarlo, gaat de partij, samen met anderen, compleet opnieuw opbouwen.

“Het is tijd en noodzaak om te veranderen”, aldus Richard Aeilkema. De huidige voorzitter Jacob van Gelder zag dit bevestigd en bekrachtigd door de aanwezigen tijdens de Algemene Leden Vergadering van Gemeente Belangen Tynaarlo op maandag 6 september.
Richard Aeilkema: “We gaan het helemaal anders doen. Een nieuwe lijst met heel veel nieuwe mensen van jong tot oud, van man tot vrouw en verspreid over Tynaarlo. En vooral een duidelijke koers. En dat alles ook nog eens met zelfrelativering, humor en een enorme dosis enthousiasme en energie. Op naar de verkiezingen in maart!”.

De komende tijd zal de partij met meer nieuws komen over de ingeslagen weg. Meedoen? Ga naar www.gbtynaarlo.nl en zoek contact met ons. Bellen kan ook:  06 828 206 74.