Het leek wel een autoloze zaterdag: de Eelder straten waren vandaag vooral ingenomen door wandelaars en fietsers. De vele bezoekers genoten van de veertien mozaïeken die gepresenteerd werden. Mensen reageerden enthousiast op de prachtige, kleurrijke creaties. Dit onder ideale omstandigheden. 

Het college was sterk vertegenwoordigd. Burgemeester Marcel Thijsen liep meer dan tevreden door de straten. “Leuk, gezellig én coronaproof”, waren zijn eerste woorden over het kleinschalige bloemenfeest. “Dit in tegenstelling tot Zandvoort”, voegde hij eraan toe. Thijsen wilde ook niet vergeten de Feesttent te benoemen. “Dennis Franke heeft risico genomen, maar het is verantwoord geweest.”   Voor wie het nog niet gezien heeft: morgen is er nog een kans. Laat die kans niet lopen! En vanavond is het weer feest in de (overkapte) tent.

Komende woensdag veel meer beelden van het Corso in Dorpsklanken.