De Feesttent Eelde staat! Het feest kan beginnen! Zoals gemeld is het een Limited Edition, voor maximaal 750 bezoekers per avond. Het festijn begint zaterdag 28 augustus en duurt tot en met zondag 5 september.

Het programma

Zaterdag 28 augustus

De feestweek start met de Foute Avond! Qmusic. Het Foute Uur staat garant voor de foutste hits! Daarbij moet je denken aan de Spice Girls of de moves van de Macarena.  DJ Roy zal deze avond in- en uitluiden! Het thema? Party hard!

Zondag 29 augustus

Traditiegetrouw staat er voor de eerste zondag weer een gezellige zondagmiddagmatinee gepland. Deze keer iets kleiner qua opzet (helaas geen speciale kinderhoek met springkussen), maar wel weer met de gezelligste artiesten! Niemand minder dan de ‘koning der piraten’ Jannes zal een optreden verzorgen. Ook Frank van Etten is van de partij. De volkszanger in hart en nieren is bekend van de tophits ‘Leef als een zigenuner’ en ‘Huisje op wielen’. Peizenaar Melissa Smilda komt uit een muzikale familie. Haar succesvolle debuutsingle was ‘de allermooiste ogen’. Inmiddels is een veelgevraagd artiest op zowel kleine feestjes als het grote Megapiratenfeest. Daarnaast komen De Esperando’s. De Esperando’s bestaan uit Herman Kaijser en Bert Bieze. Herman is met zijn supersonische accordeon de entertainer van het duo, Bert is de motor van de kleinste feestband. De groep heeft een zeer breed repertoire, wat een ieder kan en zal raken. Voorafgaand kunnen bezoekers de Formule 1 van Spa bekijken op een groot scherm.

Zaterdag 4 september

De traditionele ‘Nacht van Eelde’ presenteert Q5 New Style. Q5 combineert de beste eigenschappen van een band en een DJ. Creëert snelle mixes tussen verschillende muziekstijlen en brengt je van de ene in de andere verbazing. Q5 is soms rock, soms dance en alles daar tussenin. Kan entertainen als een band en beuken als een DJ, maar altijd op een eigen manier. De show is geïnspireerd op grote internationale acts en brengt herkenbare hits in verrassend originele versies die iedereen moeiteloos meezingt. DJ A-matic is een allround DJ. Hij draait de hedendaagse hits uit de Top 40 en Top 100, de classics uit de jaren 70 – 80 en 90, maar ook moderne stijlen als R&B en Urban. De gezellige Nederlandstalige meezingers en feestnummers komen desgewenst ook aan bod. Kortom: DJ A-matic is van alle markten thuis en combineert muziek met interactie met het publiek.

Zondag 5 september

Als spetterende afsluiting is er Corso Afterparty. En wie kan dat beter dan Partyband Sunshine. Vier muzikanten uit Leek en omstreken, met jarenlange ervaring in de muziekwereld, die bij elk optreden er alles aan doen om het publiek uit zijn dak te laten gaan. Het repertoire van deze band bestaat uit meer dan 200 nummers, dus voor elk wat wils. Als het publiek het naar zijn zin heeft, dan heeft Sunshine het ook naar zijn zin. ‘Atje voor de sfeer, voor de sfeer, aaatje voor de sfeer!’ Dan hebben we het natuurlijk over Rene Karst, dé feesthit van 2019! De carrière van de sympathieke troubadour zit sinds Liever Te Dik In De Kist, het duet met Stef Ekkel uit 2016, in de lift en met nieuwe singles als ‘Kolen Op Het Vuur’ blijft de Drent scoren. Op deze laatste avond zal ook de beroemde Eeldenaar DJ Ik Willem zich tonen. Hij speelt een thuiswedstrijd en zal zijn eigen publiek op de banken krijgen. De vele autoraceliefhebbers kunnen voorafgaand genieten van de Formule 1 race van Zandvoort op groot scherm.