Om meteen maar met de deur in huis te vallen: Feesttent Eelde gaat ook dit jaar niet door in de oorspronkelijke vorm… maar achter de schermen zijn we hard aan de slag gegaan om te kijken wat wél mag in plaats van wat niet. Het wordt een limited edition van Feesttent Eelde!

De vertrouwde feesttent wordt achterwege gelaten. In plaats daarvan zal er een overkapping geplaatst worden. Verdeeld over twee weekenden wordt een alternatief, gevarieerd programma aangeboden voor maximaal 750 personen per avond.

KOOP NU JE TICKET

Tickets en passe-partouts zijn enkel online verkrijgbaar en kunnen vanaf nu besteld worden via onze online ticketshop, www.weareeasy.nl/ticketshop .

CoronaCheck-app

Om het feest door te mogen laten gaan zal er gewerkt moeten worden met Testen voor Toegang middels de CoronaCheck-app. De QR-code in deze app in combinatie met een ID-bewijs en natuurlijk een geldig ticket is de enige manier voor ons als organisatie om jou toegang tot het festival te verlenen.  Kijk op de website www.feesttenteelde.nl  hoe dit in zijn werk gaat. “Al met al een beetje anders dan anders maar we zijn blij dat we op deze manier toch samen met jullie weer ouderwets kunnen bijkletsen en feestvieren zonder 1,5 meter aan te hoeven houden. Wij hebben er zin in!”, laat organisator Dennis Franke enthousiast weten.