Plaatsgenoot Lucas Arends deed afgelopen weekend mee met de Jack´s Racing Days. De Eeldenaar vertelt zelf hoe hij het heeft ervaren.

“Ik heb in actie gekomen in de BeNeLux Trophy. Omdat we een bijprogramma waren in het drukke schema was er niet heel veel rijtijd, maar uiteindelijk een geslaagd weekend. Vrijdag op een natte baan de eerste kwalificatie gereden, het gevoel was niet geweldig, ik had niet veel vertrouwen op de motor. Mijn transponder werkte ook niet goed waardoor ik geen tijd had neergezet. Toen we later bij de motor keken bleek dat de rempomp niet helemaal goed was, dus daardoor kwam het slechte gevoel op de motor. Super bedankt Wally Jacobs en Jolanda van Westrenen & team voor het late-night wisselen van de pomp. Zaterdag hadden we een droge baan, hierdoor redelijk kunnen rijden, maar omdat het maar weer één sessie was zat ik nog niet helemaal op mijn beste tijden. Zondag de twee races. Bij de eerste race de gok genomen om op regenbanden te starten. Bijna iedereen had dezelfde keuze gemaakt, maar uiteindelijk droogde de baan erg snel op, hierdoor ging het niet erg hard maar was het wel een bijzondere race doordat ik rijders die normaal een stuk sneller waren kon inhalen. Race 2 niet erg veel strijd gehad maar wel een nette wedstrijd kunnen rijden, uiteindelijk in beide races de negende plaats kunnen behalen in de supersport klasse!  Bedankt Hans Tappel voor het meehelpen op de startgrid!  Bedankt sponsoren: Motorcentrum Groningen, Knap-It, PACR-Peize, Martha Assurantiën, MTS Hartlief-Lammers, Klaas Trip, Taxi Eelde, Primera Eelde, Henny’s Haarmode, Stickerteam, Cafe ’t Hart van Lieveren, Autotechniek Riksten, Rembrands, De Poel Customs.”