Na een hectisch schooljaar van wel of  niet naar school kunnen, wel of geen mondkapjes dragen op school, wel of geen musical, wel of geen schoolkamp, brak aan het eind van het schooljaar toch het licht door op de Menso Altingschool.

Het schoolkamp ging door, de eindmusical werd opgenomen en als film vertoond aan de ouders. Gisteren (woensdag) hadden Anne, Carmen, Casper, Coen, Damian, Elias, Emma, Florian, Iris, Isabella, Jens, Job, Juun, Karlijn, Lieve-Raven, Limke, Linus, Niels, Niels, Noor, Sanne, Sarah, Sophie, Sylvan, Thijs en Yara hun laatste schooldag op de Menso Altingschool. De ouders hadden in het geheim een fietstocht door het dorp georganiseerd, aansluitend een spel in de Vosbergen en daarna werden ze als filmsterren onthaald op de rode loper aan de Lemferdingerlaan, waar de avond werd afgesloten met een barbecue en mooie woorden van de meester en juffen. Nu hebben ze ruim 6 weken de tijd om zich voor te bereiden op een jaar als brugpieper.