Machines, gereedschappen, voorraden en steigermateriaal gaan onder de virtuele hamer op Onlineveilingmeester.nl.  In totaal gaan er 409 kavels onder de virtuele hamer. Van werktafels, stellingen, elektrisch gereedschap en werktrappen tot aan een vlakbank, lintzaag, verticale platenzaag en een rolsteiger. De aanleiding van de online veiling is de vrijwillige bedrijfsbeëindiging  van Bouwbedrijf Wolters uit Eelde. De online veiling op Onlineveilingmeester.nl is reeds geopend en sluit dinsdag 1 juni vanaf 20:00 uur.

Door middel van een online veiling krijgt het materiaal een tweede leven en wordt de levensduur van het materiaal verlengd. Daarnaast is het een effectief en transparant verkoopkanaal. Een online veiling is namelijk voor iedereen toegankelijk en er wordt in korte tijd een groot en relevant publiek bereikt.

Een account aanmaken op het veilingplatform is kosteloos. Bieden kan tot dinsdag 1 juni  20:00 uur. De veiling vind je hier: https://www.onlineveilingmeester.nl/nl/veilingen/3732.