De Cultuurkeet reist met ‘Keet op Pad’ door de hele gemeente Tynaarlo. Van dinsdag 1 juni tot en met 13 juni worden de plaatsen Zeegse, Oudemolen en Taarlo aangedaan.

Keet op Pad is een ontmoetingsplek, een mobiel kantoor en ad hoc podium om elkaar te ontmoeten. Ter plekke kan men met de cultuurcoaches, maar ook de buurtsportcoaches en jongerenwerkers op afspraak op locatie langskomen voor een luisterend oor, een kopje koffie/thee, advies en ondersteuning. Komende week staat de Cultuurkeet met Keet op Pad in Zeegse (tegenover café Het Witte Huis). De Bieb reist mee. Met een goed gevulde kist met stripboeken, spelletjes en informatie. Op vrijdag 11 juni is er van 19.00 tot 21.00 uur een Jongerenavond, met muziek, basketbal, eten & drinken, challenges en spellen. Meer info:  app jongerenwerker Robin Geertsma 06-8687 9760. Op alle dagen is iedereen van harte welkom, maar wel even een afspraak maken. Van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 16:00.  Ouder dan 18, meld je dan even aan via: cultuurkeet@tynaarlo.nl of  06 – 2748 0677. Er wordt altijd rekening gehouden met de coronaprotocollen.