De wereld kleurt langzaam weer geel en gaat stapje voor stapje weer open. De reiswereld heeft al ruim een jaar stil gelegen. Maar sinds kort geldt voor enkele landen code geel en we mogen dan weer reizen. Er blijven wel een aantal voorwaarden gelden, dus boek je reis daarom veilig en vertrouwd bij Janny Otter persoonlijk reisadviseur in Eelde, aangesloten bij The Travel Club.

Janny Otter is in 2014 begonnen als zelfstandig reisadviseur. Ze is één van de 270 ervaren reisadviseurs die aangesloten zijn bij The Travel Club. “Ik onderhoud de contacten met de reisorganisaties en de klant, The Travel Club doet de administratie”, omschrijft ze globaal haar werkmethode. “Toen corona vorig jaar maart uitbrak zat ik op Sri Lanka. Na terugkomst had ik het erg druk met omboekingen, annuleringen en was het een zeer onzekere tijd . We dachten toen nog dat mensen in juli wel weer op vakantie konden, maar dat bleek valse hoop te zijn. We zijn nu een jaar verder en eindelijk gloort er licht aan de horizon. Het afgelopen jaar heb ik vele webinars gevolgd dus ben up-to-date gebleven. Mensen kunnen nu wederom normaal boeken, maar zijn logischerwijs, nog wel wat voorzichtig. De voorwaarden zijn nu gelukkig wel soepeler qua omboeken en annuleren.”
Janny Otter heeft jarenlang ervaring in de reiswereld. Ze kan toeristen wegwijs maken in de hele wereld, of het nu gaat om vliegreizen, cruise, wandel- of fietsvakanties, reizen met bus of auto of vakanties in eigen land, kortom voor alle reizen ben je bij haar aan het goede adres. “Als persoonlijk adviseur ga ik het liefst naar de mensen toe. We kijken dan samen naar de mogelijkheden en zoeken de perfecte vakantie die bij hun past. Ik regel alles, van A tot Z. Ook bij calamiteiten, wanneer mensen in het buitenland zijn, kunnen ze een beroep op me doen. Men kan me altijd bellen voor advies. Ik ben pas tevreden als de klant het ook is“

Actuele situatie
Afgelopen zaterdag werd de actuele situatie bekend van reizen naar het buitenland. De landen die nu geel kleuren zijn: Finland, Ierland, Malta, Portugal (ook Azoren en Madeira), Griekenland (meerdere eilanden), Canarische Eilanden, Baleraren (onder andere Mallorca, Ibiza); buiten Europa: Aruba, Curaçao, Sint Maarten, Rwanda en Thailand. Code Groen: Saba en Sint Eustatius.

Ook zo’n zin in vakantie gekregen? Neem dan contact op met 06-53282599 of mail naar Janny.otter@thetravelclub.nl