Van Ark Juwelier gaat Paterswolde verlaten. De toekomst van de bekende juwelier ligt in Leeuwarden.

“We zijn inmiddels ruim vier jaar actief als zelfstandig juwelier in Eelde – Paterswolde. Een periode waarin wij een lach en een traan hebben gedeeld met velen en waarin er nieuwe vriendschappen zijn ontstaan. Hier zijn wij jullie enorm dankbaar voor”, laten Glenn en Nienke weten. “In deze vier jaar zijn wij onze huidige winkel- en werkruimte ontgroeid. Al een paar jaar oriënteren wij ons op een groter pand in Eelde – Paterswolde. Tot nu toe zonder resultaat en voelen ons beperkt in wat wij kunnen en willen doen. Helaas denken wij dat het vinden van een geschikte locatie in Eelde – Paterswolde binnen een redelijke termijn niet gaat lukken. In Leeuwarden krijgen wij de kans om, samen met GJ van Ark Juwelier, onze activiteiten uit te breiden. We krijgen in Leeuwarden een mooie winkel en werkplaats tot onze beschikking. Ook hebben we daar de mogelijkheid om te blijven groeien en te ontwikkelen. Natuurlijk hopen wij jullie ook eens in Leeuwarden te ontvangen.”

Hoe nu verder?

De winkel aan de Hoofdweg is nog geopend tot en met zaterdag 24 juli. Vanaf 11 mei wordt begonnen met een opheffingsuitverkoop. Tijdens deze uitverkoop kan men profiteren van veel voordeel, oplopend tot en met 50% korting. Deze korting is alleen geldig op voorraad uit de winkel en zal niet op de webshop plaats vinden.

Garanties, cadeau- en tegoedbonnen blijven in Leeuwarden geldig. Wanneer de afstand naar Leeuwarden te groot is kun je hiervoor ook terecht bij GJ van Ark Juwelier in Zuidhorn. De webshop blijft actief zodat je prachtige cadeaus bij Van Ark kunt blijven bestellen.