Dé Glazenwasser bestaat vijf jaar. Een prachtige mijlpaal voor het Eelder familiebedrijf dat inmiddels een begrip is in de regio. Ook in deze economisch zware tijd draait het bedrijf prima.

“We hebben het in deze periode nog nooit zo druk gehad”, vertelt Wim Hartlief, in het bijzijn van zijn vrouw Ivonna, aan de Schelfhorst, waar het bedrijf sinds twee jaar zetelt. Het is de ouderlijke woning van Wim Hartlief. Vijf jaar geleden is het allemaal begonnen met een busje en vier klanten. Inmiddels bestaat het wagenpark uit vier busjes (waaronder één speciaal voor het wassen van onbemande tankstations) en twee materiaalwagens, en werken er zes personen. Daarnaast wordt regelmatig beroep gedaan op vakantiewerkers. “We onderscheiden ons door netheid en regelmaat. Ons systeem bestaat uit het werken volgens vaste weekroutes.” Dit routeschema wordt nauwkeurig bijgehouden door Ivonna, die de administratie verzorgt. “We kunnen alle werkzaamheden van schoonmaken doen doordat we het juiste materiaal hebben. Daar investeren we constant in.” Het nieuwste is volledig onthard water. Met de warmwater hogedrukreiniger kan elk terras of gevel schoongemaakt worden. “Sinds kort richten we ons ook op industrieel reinigen, dit in combinatie met Reilman schoonmaakbedrijf. Daardoor worden we ingezet voor spuitwerk op daken, gevelreiniging, maar ook bruggen schoonmaken. We kunnen een breed pakket aanbieden.” Wim Hartlief, die toevallig in het vak rolde, had nooit verwacht dat het bedrijf zo zou groeien. “We krijgen altijd zoveel positieve reacties op onze manier van werken. Mijn motto is altijd: ‘we doen het goed of we doen het niet’. En daarbij doen we net even een stapje extra. We reinigen de boel ook buiten het glazenwassen om. En voor we langskomen van te voren overleggen. Voor als er kleine obstakels zijn bijvoorbeeld. ” Het persoonlijke contact staat hoog in het vaandel bij Dé Glazenwasser. “We nemen het vak serieus. En zijn trots op ons bedrijf.”

Dé Glazenwasser is het adres voor professioneel reinigen van ramen, dakgoten, zonnepanelen en dakkapellen. En meer. Meer informatie: Tel.06-82994859 of mail hartliefwim@gmail.com