Support Onderhoud is het kleinschalige schildersbedrijf van Daniël de Vries, die door de corona de eenmanszaak heeft opgezet. Daniël komt uit de evenementenbranche die momenteel stilligt. De Vries doet zelf het administratieve gedeelte, zijn compagnon Ronald Lamein is de ervaren schilder.

Allround schildersbedrijf Support Onderhoud houdt zich voornamelijk bezig met zowel binnen als buitenschilderwerk, houtrotherstel, behangwerk en overige onderhoudswerkzaamheden. De opdrachtgevers zijn voornamelijk particulieren, maar ook bedrijven kunnen een beroep doen op Support Onderhoud. De schilderswerkzaamheden zijn momenteel vanwege de winterperiode voornamelijk binnen. Het gaat om alle voorkomende werkzaamheden: van sauzen, lakken van deuren tot behangen. Het werk wordt gedaan met de nieuwste technieken. “Wanneer de cliënt contact opneemt bespreken we eerst de klus, maken foto’s, stellen een prijs vast en maken vervolgens de offerte”, legt Daniël de Vries de methode uit. Het is maatwerk; elke klus is weer anders. Roland Lamein is de ervaren schilder. De in Assen woonachtige Lamein heeft eerder tien jaar gewerkt bij een ander schildersbedrijf. “Het leukste aan schilderen is dat je bij mensen komt en ziet dat het er lelijk uitziet en dan je er vervolgens een mooi product van maakt. Dat geeft voldoening. Verder vind ik het lekker om alleen te werken. Schilderen is secuur werken. Mensen verwachten kwaliteit; het moet er weer spik en span uitzien. Daar zorgen we voor. Materiaal is het belangrijkste. Je kunt nog zo’n goede schilder zijn, als het materiaal niet goed is wordt het niks. We gebruiken ook een bepaald soort verf dat goed dekt. Als leek valt het schilderen tegen”, zegt Lamein die een 2-jarige opleiding heeft gevolgd op de streekschool. Want schilderen is een vak.

Het werkgebied is in principe Eelde en omgeving. Globaal in een straal van 30 kilometer. Support Onderhoud is te bereiken via de website support-onderhoud.nl