Afgelopen vrijdag werd de E en F- jeugd bij handbalvereniging Actief bezocht door drie enthousiaste Pieten.

De trainers hadden hier goed op ingespeeld en een leuk gevarieerd parcours uitgezet met verschillende spellen en oefeningen. Dit alles werd mede mogelijk gemaakt door voetbalvereniging Actief door het uitlenen van spullen. Weer een mooie samenwerking tussen de sportverenigingen in Eelde-Paterswolde.
Binnen de huidige coronamaatregelen blijft het gelukkig mogelijk om met de jeugd te blijven trainen. En hopelijk kunnen er in het nieuwe jaar ook weer wedstrijden worden gespeeld. Ben je 6 jaar of ouder en lijkt jou handbal ook leuk, kom dan gerust eens meedoen. De trainingsavonden zijn dinsdag en vrijdag in sporthal Het Groote Veen. De E en F- jeugd begint om 17.00 uur. Maar ook voor de oudere jeugd zijn altijd nieuwe enthousiaste leden welkom. Kijk voor meer informatie op: www.hvactief-paterswolde.nl of de Facebookpagina.