Vandaag, 27 oktober 2020, bestaat zwembad Aqualaren 30 jaar, echter gevierd wordt dit helaas niet….De gehele situatie rondom het corona virus dragen niet bij aan een feeststemming.

De eerste periode was het zwembad zelfs vijf maanden gesloten en opende Aqualaren pas op 17 augustus weer de deuren. We gingen er allemaal vanuit dat de situatie vanaf 17 augustus weer een beetje  “normaal” zou worden, maar we zijn weer bijna terug bij af…….Waar het zwembad dit normaal zou gaan vieren met z’n bezoekers is het in de huidige situatie zo dat er op reservering maar een beperkt aantal mensen mag komen zwemmen, dus geen mogelijkheden (en ook niet echt in de stemming) om dit uitgebreid te vieren en wordt dit tot nadere aankondiging uitgesteld. Een jubileum met een traan….., maar voor het personeel toch een stukje gebak!!!
Afhankelijk van de berichten vanuit de overheid is het op dit moment mogelijk om te zwemmen in Aqualaren, echter alleen in tijdsblokken met een beperkt aantal zwemmers gelijktijdig in de accommodatie. Informatie en reserveren kan via de website www.aqualaren.nl