Wie een gezellige middag of avond wil gaan bowlen hoeft niet te wachten totdat de corona maatregelen versoepelen. Ondanks de huidige maatregelen kan De Waterburcht Bowling gewoon open blijven.

Harmanna Kampinga van Restaurant en Bowling De Waterburcht: “Uiteraard moet er gereserveerd worden via onze website of telefoon. Je mag voor maximaal vier personen een baan huren”. Om de anderhalve meter afstand te garanderen maakt De Waterburcht maar gebruik van de helft van de banen. “Verder zijn er veel desinfectie middelen aanwezig en 55 minuten bowlen in plaats van een uur zodat we kunnen schoonmaken!”.
Hoewel je in de bowling niet mag eten en drinken is er nog wel take away zoals koffie, cappuccino, boeren ijs en andere afhaalgerechten die je kan meenemen naar huis of het tegenoverliggende park. Zo kun je als gezin of stelletjes toch nog even iets recreatiefs ontspannend doen binnen de huidige regels.

Een bowlingbaan reserveren of afhaal eten bestellen kan via 050-3093420 of kijk op waterburcht.nl