Dertig jonge voetballers genoten onlangs van het schitterende herfstweer tijdens de voetbal tweedaagse van de Voetbalschool Noord-Drenthe. Ondanks de coronacrisis heeft de voetbalschool van Henk Veenhof een prachtig jubileumjaar. In 2010 begon de inmiddels 68-jarige trainer met zijn eigen voetbalschool.

Na het geslaagde Voetbalkamp met 50 deelnemers in augustus organiseerde de Voetbalschool Noord-Drenthe dit keer een tweedaagse in de herfstvakantie. “Je merkt dat kinderen en ouders op zoek zijn naar vermaak in deze vreemde tijd, dan is met elkaar sporten in de buitenlucht voor kinderen het mooiste dat er is”, vertelt Henk Veenhof. Op dinsdag en woensdag werden de deelnemers keurig afgezet op de parkeerplaats door hun ouders. Helaas konden zij niet kijken naar het voetbalfeest. Na twee dagen vol voetbalplezier onder leiding van de ervaren trainers Leon Buiter, Ravi Westerhof en Henk Veenhof kregen alle deelnemers een diploma en was er een grote beker voor de winnaar van de penaltybokaal.