Afgelopen week was de tweede vestiging van het Autobedrijf Laning een feit. Naast het bedrijf aan de Legroweg 64 in Eelde tegenover het vliegveld opende Harry en Monique Laning vorige week ook in Peize.

Autobedrijf Laning in Peize is te vinden aan De Steiger 3 op het bedrijventerrein De Westerd in een prachtig nieuwe pand. U bent op beide locaties welkom voor alle voorkomende werkzaamheden en onderhoud aan uw auto. Of het nu gaat om APK, reparatie en onderhoud, airco-service gaat of schadeherstel of bandenservice. Ook voor de aankoop van een andere auto of het professioneel laten schoonmaken van uw auto bent u van harte welkom op beide locaties.

autolaning.nl

Auto Laning Eelde

Burg. J.G. Legroweg 64C, 9761 TD Eelde

050 – 305 1020

Auto Laning Peize

De Steiger 3, 9321 DG Peize

050 – 305 9900