In de zomer van volgend jaar kunnen reizigers vanaf Eelde naar onder meer Zakynthos en Mallorca. Wekelijks zal er gevlogen worden naar deze populaire bestemmingen. De vluchten worden georganiseerd door TUI .

Transavia liet eerder dit jaar weten volgend jaar geen vluchten naar Mallorca meer uit te voeren. Maar omdat het Spaanse eiland populair is bij noorderlingen heeft de leiding van Groningen Airport Eelde TUI benaderd en groen licht gekregen. Het Griekse Zakynthos is terug van lang weggeweest. De Griekse eilanden zijn eveneens populair in het Noorden. TUI gaat in het zomerseizoen, dat eind maart ingaat, tweemaal per week vliegen op zowel Mallorca als Zakynthos. De maatschappij vliegt daarnaast het hele jaar tweemaal per week naar Gran Canaria. Ook Corendon keert in 2021 terug op Eelde. Er zal twee keer per week worden gevlogen op Kreta en naar de Turkse badplaatsen Antalya en Bodrum. De luchthaven is daarnaast nog in gesprek met Sunair om de Britse Kanaaleilanden opnieuw aan te bieden. Door corona gingen deze vluchten dit jaar niet door.