Provincie Drenthe organiseert op dinsdag 6 oktober een informatiebijeenkomst over de uitkomst van de variantenstudie van de Doorfietsroute Groningen-Assen voor het gedeelte Witte Molen-De Punt , de voorkeursvariant en het vervolgproces. Iedereen is  van harte welkom in de voormalige Rijksluchtvaartschool en De Biotoop, Kerklaan 30 in Haren (Vleugel F). 

Vanwege de geldende coronamaatregelen is de informatiebijeenkomst tegelijkertijd op de twee locaties tussen 16.00 en 17.30 uur en tussen 18.30 en 20.00 uur. Men dient zich aan te melden via het aanmeldformulier of via (0592) 36 55 55. Per tijdsblok kunnen een maximaal aantal personen worden ontvangen. Deelname is alleen mogelijk als u en/of uw huisgenoten geen corona-symptomen hebben. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van de aanmelding.