Een prachtig gebaar van corsowijk Rond de Wieken die nog veel dahlia´s over had van het mozaïeken. De overgebleven bloemen werden geschonken aan alle ouderen van Symphonie.

“Binnenkort gaan alle dahlia’s eraf en daar gebeurt niks mee. We kwamen op het idee om de overgebleven dahlia’s te geven aan alle bewoners, die het al zo moeilijk hebben in deze coronatijd”, vertelt voorzitter Erik Snijder van corsowijk Rond de Wieken. Vanmiddag werden de honderd boeketten overhandigd door Erik Snijders, samen met secretaris van de corsowijk Marieke Feenstra-Meinders. De bloemen werden in ontvangst genomen door Sabine Sneijder, activiteitenbegeleider van Symphonie. Ze was er erg blij mee. “We hebben met de ouderen dahlia’s van papier gevouwen en een corso-film gedraaid. Om ze toch een beetje een corso-gevoel te geven. Maar dit is natuurlijk veel mooier.”