Zwembad Lemferdinge verwelkomde vorige week woensdag de 10.000ste bezoeker. De gelukkige was mevrouw Mensch uit Eelde,. Ze ontvangt voor volgend seizoen een persoonlijk abonnement en ter plekke een heerlijke taart gemaakt door bakker Dunnewind.

Stichting zwembaden gemeente Tynaarlo is erg tevreden dat ondanks de vele beperkingen door het coronavirus en daarbij het pas laat openen van het zwembad (1 juli) toch binnen twee maanden de 10.0000ste bezoeker de kassa heeft gepasseerd, mede dankzij het mooie weer de afgelopen periode. Het reguliere zwemseizoen loopt nog t/m zondag 6 september, maar net als vorig seizoen zal het zwemseizoen verlengd worden voor beide openluchtbaden (Lemferdinge en De Leemdobben) t/m vrijdag 2 oktober voor het banen zwemmen. Er kan dan gezwommen worden maandag t/m vrijdag van 07.30-11.00 uur en in de weekenden van 11.00-14.00 uur (alleen het wedstrijdbad is dan hiervoor beschikbaar). Als er in die periode nog mooie warme dagen zullen komen is er de mogelijkheid om de openingstijden uit te breiden, informatie hierover kan men vinden op de website www.zwembadentynaarlo.nl