Na een lange Corona-pauze heeft de redactie van het sportprogramma van Radiotynaarlolokaal besloten om vanaf maandag 17 augustus weer op te starten. Uiteraard zullen er maatregelen worden genomen in verband met het virus.

Omdat het een kleine studio is (waarbij de 1,50 meter niet gegarandeerd kan worden) worden tot en met eind december geen studiogasten uitgenodigd. Alle interviews gebeuren via de telefoon of er worden opnames gemaakt. Verder zijn er allerlei maatregelen genomen. Zo staat bij de entree van het dorpshuis een ontsmettingsmiddel en ter afscheiding van de medewerkers worden er vier schermen neergezet. Er komen ‘plop’kappen’ op de microfoons. Voor de ventilatie blijft de studiodeur open, evenals de ramen. Het is de bedoeling dat er een doorstart gemaakt wordt voor langere termijn. Mocht de situatie zich verslechteren dan wordt eerst gekozen om de uitzendtijdstippen van 2 uren te verlagen naar 1 uur.  Het sportprogramma met veel lokaal nieuws is  vanaf 17 augustus te beluisteren van 19.00 tot 21.00 uur.
Ook andere uitzendingen zijn aangepast. Zo worden er momenteel van 8.00 tot 18.00 continu ‘evergreens’ gedraaid. En draait Harry Wessels iedere vrijdag van 11.00 tot 12.00 plaatjes uit de goede oude tijd. Voor programmering en meer informatie kijk op tynaarlolokaal.nl