Het Internationaal Klompenmuseum gaat vanaf zaterdag 18 juli voorzichtig weer open in de weekenden. Het museum draait volledig op vrijwilligers die vanwege hun leeftijd grotendeels tot de risicogroep behoren. Er zijn echter voldoende vrijwilligers voor wie dit niet geldt om in de weekenden weer open te kunnen gaan.

“We hebben de afgelopen periode goed benut om aanpassingen in het museum te doen zodat we de anderhalve meter afstand kunnen garanderen en aan alle coronamaatregelen voldoen”, aldus het bestuur van het Internationaal Klompenmuseum. Wil je het klompenmuseum en de jubileum tentoonstelling HOUT couture bezoeken, dan gaat dit als volgt: je koopt een ticket op de website van het museum en reserveert daar een tijdslot. Kom met maximaal 4 personen en desinfecteer je handen bij binnenkomst. Volg de route die wordt aangegeven. Ben je niet in de gelegenheid om het museum te bezoeken dan kan men de virtuele tour op de website bekijken: www.klompenmuseum.nl/tour