De uitkijktoren van de Onlanden gaat komende zondag weer open voor het publiek. Natuurmonumenten wil haar bezoekers onder begeleiding van een boswachter weer de kans geven vanaf grote hoogte te genieten van De Onlanden. Om 13.30 zijn bezoekers weer welkom, maar dan wel met een beperkt aantal mensen. 
De afgelopen periode waren de boswachters van Natuurmonumenten genoodzaakt ‘Het Beeld’ af te sluiten voor het publiek in verband met de geldende Coronamaatregelen en de beperkte ruimte op de toren. Naast het weer beklimmen van de toren zullen boswachters zondag de groepen informeren over het gebied en kan men ook vragen stellen. De verblijfsduur op de toren zal ongeveer 20 minuten zijn. Tot 16.00 zal de toren toegankelijk zijn. Op alle zondagen in de maand juli zullen boswachters je welkom heten van 13.30 tot 16.00.