Bij tennisvereniging De Marsch kunnen belangstellenden van 1 juli tot 30 september meedoen aan de zomerchallenge.

De zomerchallenge is bedoeld voor mensen die in de zomer een zomerstop hebben van hun eigen sport, eens een periode willen proberen of tennis iets voor hen is of mensen die het gewoon leuk vinden om in de zomerperiode te tennissen. Een compact lidmaatschap voor 3 maanden. Dit is inclusief een start-clinic in de eerste week van de zomervakantie door een trainer van tennisschool Smashing, een KNLTB-lidmaatschapspas van T.V. De Marsch om vrij te spelen en zelf online banen te kunnen reserveren, gebruik van leenracket tijdens openingstijden van het club café en een eindevenement in de laatste week van september onder voorbehoud van de coronamaatregelen. Tijdens de clinic vindt er een korte praktische introductie plaats en kun je andere spelers leren kennen met wie je wellicht kunt afspreken tijdens de zomerperiode.
De kosten voor de zomerchallenge zijn 34,95. Kortom, een mooie manier om in de zomer sportief bezig te zijn en eens te kijken of tennis iets voor jou is en om tennisvereniging De Marsch te leren kennen!
Voor meer informatie en opgave ga je naar tvdemarsch.nl