Dinsdag is begonnen met het demonteren en slopen van Sporthal de Marsch in Paterswolde. In samenwerking met de opdrachtgever wordt gekeken of materialen en grondstoffen zoveel mogelijk hergebruikt kunnen worden.

Er zitten er in de sporthal nog een aantal attributen die mogelijk voor bewoners nog van waarde zijn. Mensen krijgen de gelegenheid deze materialen over te nemen zodat het niet in de afvalbak belandt. Het gaat hierbij om de volgende items: verschillende reclameborden, bewegwijzeringsborden en andere borden; logo van de sporthal, groot toegangsbord, EHBD- fotolijst met ingelijst shirt, opbergkastjes, prijzenkasten. Mocht men zelf nog ideeën hebben met betrekking tot materialen die hierboven niet genoemd zijn mag men contact opnemen om samen te kijken wat er mogelijk is. Mocht je interesse hebben in één of meerdere van bovenstaande items neem contact op met onderstaande contactpersoon. Dit dient dan te gebeuren voor 12 juni gezien het feit dat 12 juni de laatste dag is voor de demontagewerkzaamheden. Contact: Koen Rooseboom Bork Sloopwerken: k.rooseboom@borkgroep.nl, 0528 – 33 12 25; 06 – 38 39 11 98