Elke Wagenaar en haar vriendinnen Lisa Dressen en Nienke Dijkema voeren actie ten behoeve van de kankerbestrijding. Op een bijzondere manier: 24 uur op een trampoline springen. Dit bleek niet onopgemerkt. De meiden komen zelfs op het jeugdjournaal op NPO1. Bekijk de link naar de uitzending https://jeugdjournaal.nl/artikel/2334628-24-uur-op-de-trampoline-voor-het-goede-doel.html .

Volgens de vader van Elke, Steven Wagenaar, was zijn zoon Pepijn de aanstichter. “Hij wil een jaar lang in korte broek lopen om geld in te zamelen voor het kankerfonds. Toen zei Elke: dan wil ook een actie houden.” Elke en haar vriendinnen kwamen op het idee van 24 uur op een trampoline. Ze hebben niet 24 uur lang gesprongen. Tussendoor hebben ze erop gelegen, gegeten en erop geslapen. De meiden zijn blij dat het erop zit en ze zijn best trots. Met hun actie hebben ze al 800 euro opgehaald  en er komt nog meer bij. Het geld gaat naar onderzoek naar kanker. De moeder van Elke had deze ziekte en daarom wilden ze daar graag geld voor ophalen. Inmiddels is Elke’s moeder gelukkig weer beter. Pepijn’s kortebroekactie begint pas. En duurt een jaar lang. Hopelijk wordt het een hete zomer. Voor betreft de actie van Pepijn: https://acties.kwf.nl/s/19307/9666/w