Familiehotel Paterswolde, dat sinds eind maart voor het eerst in de historie gesloten was, is vanaf morgen (vrijdag) weer open voor het publiek. 

Locatiemanager Dick Postma van het Familiehotel, dat in juni 133 jaar bestaat, is uiteraard verheugd, maar plaatst wel een kanttekening. “Het hotel is beperkt open. Alleen gasten die een kamer geboekt hebben mogen gebruik maken van de faciliteiten van het restaurant. Verder is het terras niet geopend voor voorbijgangers en is ook het zwembad gesloten. Alles is vastgesteld op de 1,5 meter. Van tafels in het restaurant tot receptie.” Vanaf 8 mei zijn gasten ook weer welkom in De Zeegser Duinen, waarna op 1 juni de laatste vestigingen van Fletcher Hotel open gaan.
Mensen die willen boeken kunnen dit doen via de website van het hotel of booking.com.