Kunstenaarsgroep de Toyisten moest per 1 april vertrekken uit het voormalige gebouw van de RLS-studenten omdat Martinair/KLM verhuist van Lelystad naar Eelde en deze locatie opnieuw gaat gebruiken voor de opleiding van piloten. De Toyisten hebben dankzij een tip van de gemeente Tynaarlo een nieuwe plek: paviljoen Vredestein op het landgoed Dennenoord in Zuidlaren.

Het wordt na de oprichting de derde locatie waar de Toyisten hun bijzonder kunstvorm beoefenen. De laatste jaren werkten de Toyisten in Eelde in het RLS –slaaphuis aan de Burgemeester Legroweg. Het prachtige paviljoen Vredestein is in 1931 ontworpen door architect Gerhardus Hoekzema. De Toyisten zijn eigenaar Lentis zeer dankbaar dat ze dit fraaie pand mogen gebruiken. Als de 1,5 meter maatschappij zijn normale tred weer heeft gevonden mag men er op rekenen dat de Toyisten je graag weer eens langs zien komen.