Het Koepeltjesfestival staat gepland op zaterdag 27 juni in het centrum van Eelde, maar het doorgaan is nog niet zeker in verband met het Corona-virus. Op 1 mei valt daarover de beslissing.

Voorzitter Peter Steur geeft aan dat het bestuur veel vragen ontvangt over het wel of niet doorgaan van het komende Koepeltjesfestival. Vooralsnog zal deze 9e editie van het festival gewoon plaatsvinden op de geplande datum, maar achter de schermen zal het bestuur natuurlijk de actuele richtlijnen van het RIVM op de voet volgen. “We hebben met het voltallige bestuur besloten dat we op 1 mei definitief een knoop door zullen hakken. We hebben dan nog twee maanden om het evenement te organiseren in welke vorm dan ook. Voorop staat de gezondheid van ons allen en we moeten daarom een verantwoord besluit nemen”, aldus voorzitter Peter Steur. Zoals bekend zijn evenementen met vergunning tot 1 juni verboden.

Wil je meedoen aan het Koepeltjesfestival? Geef je dan snel op via de website koepeltjesfestival.nl