Het jongerenwerk is er voor alle jongeren uit de gemeente Tynaarlo. Het jongerenwerk wil graag met de jeugd in contact komen en met jongeren in contact blijven.

Want in deze Coronatijd is het ook voor het jongerenwerk moeilijker om in contact te komen met de doelgroep. Activiteiten staan stil en dat zijn juist momenten waar je de jeugd ontmoet. “Normaal kom je elkaar tegen en kun je dingen bespreken”, legt Robin Geertsma, jongerenwerker Trias Sociaal team Eelde- Paterswolde, uit. “Dat kan nu even niet. Maar misschien zijn er vragen. We staan nog steeds open om mee te denken en advies te geven. We hebben een eigen Instagrampagina (Jongerenwerk Tynaarlo) waarbij we jongeren op de hoogte houden, bijvoorbeeld over de maatregelen waar je je aan moet houden. Maar je kunt er ook leuke dingen op plaatsen. Zo proberen we iets aan te bieden online.” Heb je vragen, wil je iets doen voor een ander, maak je je zorgen, heb je hulp nodig of wil je gewoon even kletsen? App of bel het jongerenwerk: Robin Geertsma 0686879760 of Judith Bekink 0629105721