Nu we zoveel mogelijk thuis moeten blijven is het soms moeilijk om de dagen door te komen. Vooral voor ouderen die alleen zijn kan de dag lang zijn, Voor mantelzorgers kan de druk die ze voelen zwaarder worden en voor alle andere mensen die het moeilijk hebben in deze situatie. Daarnaast zijn er inwoners die hulp aanbieden in welke vorm dan ook.

Boodschappen doen, een luisterend oor bieden, van alles is er al aangeboden. Soms is iets eenvoudig op te lossen en soms kan een gesprek wat verlichting geven. We willen vraag- en aanbod bij elkaar brengen en/of informatie geven. Dit doen we samen met andere lokale vrijwilligers organisaties als Humanitas, Zonnebloem, enz.
Heb je behoefte aan een gesprek of zit je met een vraag waar je niet uitkomt? Of wil je je aanmelden voor hulp, bel met Trias 0592-338938 (maandag tot donderdag 9.00- 12.30). Of laat van het horen via info@stichtingtrias.nl