Tientallen lichtbundels boven Stad vanavond. Dat is het idee van de sfeeractie waarmee partijen uit de audiovisuele wereld hun steun willen betuigen aan iedereen die keihard werkt in deze barre crisis. Ook het jonge bedrijf Total Event Care van Gerjen Mud,  gevestigd in Eelde, doet hier aan mee. De sfeeractie is van 20.00 uur tot 20.30 uur.

Onder de hashtag LightTheSky werd de sfeeractie enkele dagen geleden op het internet gezet door het bedrijf Delighted. Met succes. Inmiddels hebben honderden partijen uit de audiovisuele wereld zich aangesloten bij de actie. De achterliggende gedachte is dat de visuele wereld toch plat ligt, terwijl andere bedrijven de boel draaiende houden. Ook de ingang van het Martini Ziekenhuis wordt helemaal verlicht. De actie is niet alleen bedoeld voor mensen in de zorg, maar ook voor alle chauffeurs, mensen van de gemeente en ga zo maar door. Eigenlijk voor iedereen die momenteel keihard doorwerkt in deze tijd.